Retur & öppetköp

Ångerrätt hos designdelicatessen:

När du handlar hos designdelicatessen har du rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar efter att du mottagit varan. Detta förutsatt att produkten är i väsentligt oförändrat skick, d v s oanvänd och ej skadad. När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund för returfrakten. Övriga kostnader, såsom kostnad för varan och frakt från oss till dig kommer att återbetalas.

Paketet bör återsändas med samma emballage som det levererades i. Om detta inte är möjligt, var noga med att packa varan väl med ett likvärdigt emballage.

Återbetalning och kreditering av din retur görs inom 14 dagar från det att vi mottagit och godkänt din retur. Återbetalningen sker med samma betalningsmetod som valdes vid beställning av ordern.
 


Vi rekommenderar dig att alltid kontakta oss innan varan sänds i retur, oavsett returorsak


Undantag från ångerrätten
:

Vid köp av en produkt som tillverkas speciellt för dig och enligt dina specifika önskemål gäller inte ångerrätten. Exempel på detta är om du köper en soffa med ett specifikt tyg som sedan tillverkas just för dig.Vid beställning av en specialtillverkad vara kommer vi att kontakta dig för godkännande innan ordern expedieras.

Vänligen observera att ångerrätt ej gäller företag.

Så här gör du en retur av order i vår webbutik:
1. Kontakta vår kundtjänst och be om en returfraktsedel, info@
designdelicatessen.se
2. Fyll i medföljande retursedel som låg i ditt paket. Var noga med att uppgifterna du uppger är korrekta och tydliga.
3. Förpacka varan ordentligt, använd den ursprungliga produktförpackningen samt ett skyddande transportemballage, likvärdigt det som varan levererades i till dig. Glöm inte att packa i retursedel.
4. Returnera varan till designdelicatessen med hjälp av den returfraktsedel ni fått skickad till er.

Vid retur hjälper vi er med returfraktsedel. När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund alltid för returfrakten. Returfrakten justeras i samband med återbetalningen av dina pengar. Returer sker vanligtvis på samma sätt som varan transporteras till er. Undantag kan ske om ni önskar att returnera enbart en del av er beställning.

 
Vid retur av större varor som levererats hem till dig (möbler och större produkter), hjälper designdelicatessen kundtjänst dig att avtala en dag med transportören för upphämtning.