Noga att tänka på om du äter veganskt

Att äta veganskt kan vara ett sätt att göra en insats både för dig själv och för miljön. Man ska dock inte sticka under stol med att du kommer att behöva hålla betydligt mer koll på vad du äter. Många som börjar äta veganskt gör misstaget att bara utesluta kött, fisk och mejerivaror utan att ersätta dem. I det här inlägget ska jag berätta om näringsämnena du måste ha koll på när du äter vegansk mat.

Om du är vegan och singel och letar efter någon att dela livet med kanske du undrar vart du ska vända dig. Det finns mängder av dejtingsidor och appar att välja bland, vilken är egentligen bäst. Om du vill få vägledning kan du gå in på Nätdejting Tips där kan du säkerligen hitta dejtingsidan som passar bäst för just dina förutsättningar.

Det är framför allt tre ämnen du behöver ha koll på om du funderar på att börja äta veganskt. Liksom för vegetarianer är det viktigt att hålla koll så du får i dig tillräckligt med protein. Förutom det är det främst ett vitamin och ett mineral som du lätt kan få brist på när du utesluter animaliska produkter. Det är vitamin B12 och zink, du tillgodoser enklast behoven av de näringsämnena genom att du äter kosttillskott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *